Crosswagon: Alfa i terrenget

Crosswagen er det vi på godt norsk kaller en crossover. Den skal ha gode personbilegenskaper, god plass og kapasiteter godt over det en lav bil har litt utenfor de beste veiene.

Publisert
Sist oppdatert
Crosswagon: Alfa i terrenget

Crosswagon: Alfa i terrenget

  1. Store bilder
Crosswagon: Alfa i terrenget


Alfa Crosswagen er utstyrt med andre støtfangere med aluminimsbeskyttelse og stigtrinn på siden. Den har høyere bakkeklaring og ruller på dekk i dimensjonen 225/55-17. Dette gjør bilen i stand til å takle lettere terreng og andre hindringer.

Bilen er utstyrt med permanent firehjulsdrift ved hjelp av en Torsen senterdifferensial. Den foredeler i hovedsak effekten til bakhjulene, men forhjulene er med hele tiden.

Motor

Føreløpig er det bare en motor som er nevnt sammen med Crosswagon, og det er en 1,9-liters dieselmotor, 1.9 JTD 16V. Den yter 150 hestekrefter og 305 newtonmeter ved 2.000 omdreininger. Den er koblet til en sportslig og tettsteget sekstrinns girkasse. Vi regner med at det vil dukke opp flere motorer etter hvert. Crosswagon for også fire egne farger.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Alfa Romeo-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer