Cube kommer til Norge

Særegen og med masse plass.

Den nye Cube ble presentert på bilmessen i Geneve i mars Foto: Knut Moberg
Den nye Cube ble presentert på bilmessen i Geneve i mars Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nissan Cube, den karakteristiske småbilen med imponerende stor plass og bra komfortnivå, kan ventes de største markedene i Vest-Europa innen april 2010. Her i Norge må vi vente enda litt lengre, men lanseringsplanene er i full gang.

Den japanske suksessen med det særegne utseendet lanseres nå i ny utgave, og det er i den forbindelse at den skal introduseres i hele Vest-Europa. Bilen, som produsenten selv karakteriserer som en "bulldog med solbriller", forventes å gjøre det like stort i Europa som i Japan - dog ikke blant typiske bilelskere.

Se alle bildene nederst i artikkelen.

Noe utenom det vanlige

- Den nye 2009 Nissan Cube er også designet for å være en helt annerledes bil – en bil som ikke vil inngå i definisjonen “bil”, skriver Nissan i en pressemelding.

Hva som menes med dette fremstår som noe uklart for DinSide Motor, men helt sikkert er det at dette er en bil, og at den er noe helt utenom det vanlige.

Da DinSides journalist prøvekjørte forgjengeren til den nye Cube i mai 2008, ble han svært imponert over plassmengden.

I tillegg kan baksetet skyves forover og bakover. Det kan også heves, slik at baksitterne får god oversikt og kan sitte høyere enn føreren og passasjeren i front.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer