Ekorn lagret valnøtter under panseret

Da Holly fant igjen bilen ...

Bare på ei kort helg hadde ekorn fylt motorrommet med gress og flere hundre nøtter!

SJOKKERENDE SYN: Etter å ha parkert bilen sin over helga fant Holly og Chris Persic 200 valnøtter under panseret. Foto: Privat
SJOKKERENDE SYN: Etter å ha parkert bilen sin over helga fant Holly og Chris Persic 200 valnøtter under panseret. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi ble sjokkerte! Vi har aldri sett noe lignende før. Det hadde heller ikke bilmekanikeren vår ...

Det forteller Chris Persic entusiastisk til Dinside. Hendelsen som han refererer til skjedde i Pittsburgh, USA, og har på få dager tatt verden med storm.

Først ble den omtalt av de store amerikanske nyhetsmediene CNN, NBC, ABC og Fox. Så fortsatte historien til Canada, Japan, Hellas, Frankrike og Tyskland.

- Vi har sett det på lokale nyheter og radio, til store nettverk nasjonalt her i Statene og internasjonalt. Det er virkelig utrolig hva kraften i en morsom historie og internett kan gjøre! fortsetter Chris ivrig.

200 valnøtter

Han forteller til Dinside at det er kona hans Holly som kjører bilen, en Kia Sorento, til og fra jobb. Sist fredag, 4. oktober, satte hun den fra seg for helga. Fram til mandag sto bilen parkert - nær noen valnøttrær ...

Da hun skulle på jobb igjen mandag sleit hun med å starte bilen. Det luktet brent. Dermed ringte Holly Chris, som ba henne åpne panseret. Det var da hun så det oppsiktsvekkende synet: Masse gress - og om lag 200 valnøtter!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer