Daewoo Nubira 1.6 stasjonsvogn

Nordmenn vil stasjonsvogner med god plass. Daewoo Nubira gjør at det fra høsten finnes enda et alternativ for de som vil ha mest mulig, for minst mulig penger.

Publisert
Sist oppdatert

HAMBURG (DinSide Motor): Nubira stasjonsvogn kommer til Norge i oktober og vil bli tilgjengelig med én motor og ett utstyrsnivå. Modellen har en 1,6-liters motor og utstyrsnivået, som heter SX, inneholder alt du trenger for å fungere i hverdagen.

Mye utstyr

Nubira er en enkel bil for de som trenger et transportmiddel og ikke et statussymbol. Nubira krever ingen dypdykk i instruksjonsbøker for å kunne betjene trykksensitive skjermer, stemmestyrte navigasjon- og telefonsystemer og kompliserte knapper og menyer. Alt du trenger er lett innenfor rekkevidde og SX-modellen som kommer til Norge har "alt" utstyr inkludert i prisen. Forsetet kan justeres i høyden både i for- og bakkant, rattet kan justeres i høyde og lengde og manuelt klimaanelgg er standardutstyr. I tillegg er radio med CD-spiller, antispinn, elektriske speil med varme, sentrallås og elektriske vinduer rund baut standardutstyr.

God plass

Plassen i kupeen er god, og fordi bilen er forholdsvis lang har også baksetet plass til voksne. Nubira kommer også med fem hodestøtter og fem trepunkts sikkerhetsbelter. Nubira konkurrerer i kompaktklassen sammen med for eksempel VW Golf, Skoda Octavia og Toyota Corolla. Med sin lengde på 4,58 meter er den lengst av alle disse bilene. Volumet på bagasjerommet er ikke størst i klassen med sin 400 liter, men bakseteryggen er delt, og legger du det ned får du et nesten flatt gulv helt frem til forseterygggen. Bagasjerommet har også en netting for sikring av last, hundenetting, bagasjeskjuler og strømuttak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.