Dagens dyreste auksjon

Det skal svi når det bys på eksklusive Lamborghinier.

Dagens dyreste auksjon
Publisert
Sist oppdatert

Sportsbiler blir av enkelte kalt vulgære statussymboler som overkompenserer for manglende smak ved å gjøre alt større, raskere og tyngre. Det har de kanskje rett i, men jeg ville likevel solgt en nyre for å få noen kilometer i en Lamborghini Reventon.

Kommer jeg til å få solgt nyra? Nei. Kommer denne Reventon-modellen til å bli solgt på eBay? Det er et veldig godt spørsmål.

20 eksemplar

For det første er bilen svært eksklusiv. Reventon ble lansert under den store bilmessa i Frankfurt i fjor, og ble levert i bare elleve eksemplar til USA. Til sammen skal det bare være produsert 20 biler, hvilket gjør det grå monsteret til en bil det - for å si det forsiktig - eksisterer en viss rift om.

Bilen skal ha hatt en utsalgspris i USA på 1.6 millioner dollar, og ettersom selgeren av akkurat dette eksemplaret har valgt å legge inn en kjøp nå-pris på hele 2.5 millioner dollar, kan det være han ønsker å tjene litt penger på råtassen.

Vi snakker altså 15.5 millioner norske kroner.

Det er også mulig å prøve seg med et best offer, men ettersom 25 tilbud allerede er avslått, mistenker vi at interessenter må ta godt i hvis de vil vinne auksjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer