De beste bilkjøpene: Folke-SUVene

Subaru Forester fremstår for tiden som det beste kjøpet i folke-SUV-klassen.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens artikkel er den første i en serie som vil ta for seg DinSide Motors vurdering av hvilke bilmodeller som for tiden fremstår som de beste kjøpene du kan gjøre.

Vi starter med folke-SUVene, som de siste årene har solgt svært godt her i landet. Etter grundige vurderinger og diskusjoner i redaksjonen, har vi kommet frem til at følgende fem modeller for tiden fremstår som de beste kjøpene i klassen:

1. Subaru Forester

2. Volkswagen Tiguan

3. Mitsubishi Outlander

4. Honda CR-V

5. Toyota RAV4

(Klikk på lenkene for å lese tester av de omtalte modellene)

1. Subaru Forester

Nylig lanserte Forester står altså øverst på vår liste. Vår hovedbegrunnelse er at Forester gir deg en svært god totalpakke. Forester tilbyr blant annet god plass, en fin dieselmotor, høy komfort, permanent firehjulsdrift og meget gode kjøreegenskaper. Bilens største fortrinn er imidlertid den moderate prisen kombinert med bra utstyrsnivå.

2. Volkswagen Tiguan

Nykommer Tiguan fremstår også som et svært godt kjøp. I motsetning til Forester - og mange andre rivaler - tilbyr Tiguan et svært bredt motor- og girkasseutvalg. Tiguan leverer også høy komfort, god støyisolering, fine kjøreegenskaper og brukbar plass. Det som kanskje først og fremst kjennetegner Tiguan er imidlertid det påkostede interiøret, som gir en langt høyere kvalitetsopplevelse enn de asiatiske konkurrentene som dominerer denne klassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer