De beste billige firehjulstrekkerne

Tidligere i høst viste vi at det finnes en god del billige firehjulstrekkere på det norske markedet. Nå forteller vi deg også hvilke som er de fem beste kjøpene.

De beste billige firehjulstrekkerne
Publisert
Sist oppdatert

Firehjulstrekkere har alltid vært dyrere enn tohjulstrekkere. Firehjulsdriften i seg selv koster en del og er i tillegg gjerne plassert i store og motorsterke biler. De siste årene har det imidlertid vært en tendens mot mindre og rimeligere modeller som også trekker på alle fire. Likevel er det fortsatt ikke alt for lett å finne gode nye firehjulstrekkere til under 300.000 kroner. Helt uråd er det imidlertid ikke og vi gir deg tipsene.

Listen fra i høst over firehjulstrekkerne til under 300.000 kroner finner du her.

Kriteriene

Kriteriene for å være med på dagens rangering er altså at nybilprisen ikke må overstige 300.000 kroner, uten frakt og leveringskostnader, og at den aktuelle modellvarianten er utstyrt med firehjulsdrift. Det som gjør kjøpet godt i denne sammenhengen er totalegenskapene bilen byr på i form av plass, komfort, kjøreegenskaper og andre karakteristikker vi vanligvis uttaler oss om i forbindelse med tester og omtaler av biler. Pris teller naturligvis også inn i den grad det skiller.

1. Skoda Octavia 1.6 TDI

Denne nye modellvarianten av Octavia fremstår som en av de mest attraktive og best tilpassede til det norske markedet. Motoren er ikke veldig stor, men 0-100 på 12,7 holder akkurat. Lavt forbruk og utslipp (0,54 liter og 141 gram CO2), imponerende plassutnyttelse, fine kjøreegenskaper, god komfort og solid kvalitetsfølelse gjør dette til en vinner. Firehjulsdriftsystemet er også bra. Prisen starter på 286.000 kroner med Ambiente utstyrsnivå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer