De beste stasjonsvognene vi har testet

Er du på utkikk etter en familievennlig, romslig, driftssikker, økonomisk, kjøreglad eller pen stasjonsvogn? Vi har testet dem alle. Les de beste testene her!

STØRST: Med bagasjeromsvolum som rommer fra 660- til 1.950 liter er det ingen stasjonsvogner som sluker mer enn Skoda Superb.  Foto: KNUT MOBERG
STØRST: Med bagasjeromsvolum som rommer fra 660- til 1.950 liter er det ingen stasjonsvogner som sluker mer enn Skoda Superb. Foto: KNUT MOBERG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om du vil kjøpe stasjonsvogn er utvalget helt enormt. Intet mindre enn 813 varianter kan du velge blant om du søker en bil med den praktiske utformingen.

Prisene varierer helt fra 187.000 kroner, som er den billigste (Skoda Fabia) til den dyreste som koster fra 1.961.100 kroner (Mercedes-Benz CLS63 AMG S Shooting Brake).

Terningkast seks

Men mellom disse ytterpunktene ligger det et vell av alternativer. En av de beste vi har testet den siste tiden er BMW 520d xDrive Touring.

Om du ikke har fullt så mye penger til disposisjon, men fortsatt trenger plass og gjerne vil tenke miljøvennlig kommer du ikke utenom å vurdere VW Passat GTE.

Firehjulstrekk er noe over 37 prosent av nybilkjøperne velger. Økt framkommelighet, bedre kjøreopplevelse og restverdi er blant de naturlige fordelene. Et av de bedre stasjonsvognalternativene med det tilvalget er Mazda6 AWD.

Er plass det største argumentet for at du er på utkikk etter stasjonsvogn er det en bil som får toppscore for både det og som gjerne også stikker av med tittelen «mest for penga». Det er selvsagt Skoda Superb stasjonsvogn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer