De billigste piggfrie vinterdekkene

Piggfrie vinterdekk blir stadig mer utbredt også i Norge, og utvalget blir merkbart bedre for hvert år. Prisene går også ned, men prisforskjellene er fortsatt overraskende store.

Publisert

Vi har valgt ut piggfrie vinterdekk fra fire anerkjente produsenter; Continental, Michelin, Nokian og Pirelli. Prisene gjelder fire dekk i dimensjon 195/65-15, lagt på felg og ferdig avbalansert. Prisene er inkludert merverdiavgift (moms) og miljøavgifter. Hos noen av forhandlerne må du belage deg på en til to dagers ventetid fra du har bestilt dekkene.

Krev gratis hjulskift

Enkelte forhandlerne gir deg gratis hjulskift ved kjøp av fire nye dekk, noe som viser at det er mulig å tjene penger samtidig som man gir sine kunder god service. Vi vil derfor anbefale deg å kreve gratis hjulskift, selv om dette ikke er vanlig praksis hos den forhandleren du velger å bruke.

Tabellen

Den høyeste prisen for hvert dekkmerke har rød farve. Den laveste prisen er blå.

I bunnen av tabellen har vi oppgitt gjennomsnittsprisen. Disse tallene er spesielt nyttige for deg som ikke bor i en av landets fem største byer Gjennomsnittstallet gir deg nemlig et godt utgangspunkt for pruting når du skal oppsøke din lokale dekkforhandler.

Under gjennomsnittsprisen finner du prisforskjellen mellom billigste og dyreste forhandler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer