De enkelte stasjonene med anmerkninger

Dette er stasjonene vi besøkte. Alle ligger i Oslo sentrum, og vi besøkte alle mellom klokken 12:45 og 14:30 onsdag 31. mai.

Publisert

Esso:

Bil A:Sjekke bremsevæsken: Foredrag fra ekspeditør om at han ikke kunne hjelpe selv. Ble henvist til mekaniker, som hjelper med en gang.Skifte lyspære: Åpner lyktedekselet, men har ikke pæra.

Bil B:Sjekke dekktrykk: Ble avspist med at vårt problem ikke lå i dekktrykket, selv om vi likevel ytret ønske om å sjekke trykket. Oppsøkte selv verkstedshallen, hvor vi fikk kyndig hjelp. Den eneste som faktisk sjekket hva dekktrykket skulle være i vår bil.

Shell:

Bil A:Sjekke bremsevæsken: Får øyeblikkelig hjelp, vedkommende gir kort og nyttig foredrag om bremser og bremsevæske.Skifte lyspære: Tar ut pæren, men beklager at de ikke har den. Henviser oss videre til bilforhandler.

Bil B:Sjekke dekktrykk: Får beskjed fra mannen i kassen at han må ta unna litt kø før han kan hjelpe. Venter 6-7 minutter, kommer an annen ansatt som er sendt ut for å sjekke trykket. Sjekker hva trykket skal være med en tabell. Hyggelig hjelp, kommenterer hva vedkommende gjør. Vedkommende bak kassen kommer ut og beklager at det tok litt tid.

Hydro Texaco:

Bil A:Sjekke bremsevæsken: Blir henvist til verkstedet av vedkommende i kassen. Får hjelp etter 1 minutt. Sjekker væsken og tar en ekstra titt i motorrommet.Skifte lyspære: Åpner dekselet, opplyser at de ikke har pæren. Råder oss til å oppsøke bilrekvisitabutikk eller bilforhandler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer