De første bildene av den helt nye Mercedes C-klasse

Mercedes mestselgende modellrekke blir ny i 2014. Nå er den i fabrikktestingens sluttfase.

Bildekvaliteten gjenspeiler den store avstanden fra fotografen til bilen - men i det minste er den nye Mercedes C-klassen helt uten forkledning på disse bildene, så etter å ha sett hele serien, sitter vi igjen med et ganske godt inntrykk av hvordan den ser ut. Foto: Automedia
Bildekvaliteten gjenspeiler den store avstanden fra fotografen til bilen - men i det minste er den nye Mercedes C-klassen helt uten forkledning på disse bildene, så etter å ha sett hele serien, sitter vi igjen med et ganske godt inntrykk av hvordan den ser ut. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svært viktige mellomklassebilen fra Mercedes nærmer seg utgått på dato, og det betyr selvsagt at neste generasjon er under forberedelse.

Det har allerede blitt publisert en rekke bilder her og der av neste generasjon Mercedes C-klasse med svært lite kledelig sort maskering - for vår del har vi valgt å droppe å vise dem. De forteller nemlig så å si ingenting om det virkelige utseendet til nykommeren.

Men dette er annerledes.

Dagens oppgraderte C-klasse kan du lese om her

Paparazzi-metoder

Bildekvaliteten er kanskje ikke noe å skryte av ved første øyekast, men den har sin årsak i den store avstanden fra fotografen til bilen - her er det paparazzi-instinktet som har slått inn hos fotografen, heldigvis uten på noen måte å gripe inn i personers privatliv. Med andre ord: Her har Automedia måttet ty til det største teleobjektivet sitt.

MEN: Resultatet er at vi her for første gang kan beskue den nye Mercedes C-klasse helt uten forkledning.

Etter å ha sett hele bildeserien, sitter vi derfor igjen med et ganske godt inntrykk av hvordan den ser ut. Det ekstra bildet i serien forteller noe om at lyktene vil være inspirert av de som ble redesignet ved lanseringen av nye E-klasse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer