De sjeldne bilmerkene

Husker du Talbot? Eller Isuzu? De er ikke ofte å se, men de finnes fortsatt rundt omkring i Norge. Vi tar en titt på de sjeldne bilmerkene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er lenge siden Talbot var å finne i norske bilbutikk-vinduer, men fortsatt finnes det 296 Talbot personbiler som fortsatt bærer norske skilter. Også bilmerker som Isuzu, Lancia, Austin og Triumph har passert sin storhetstid her i landet. Men fortsatt er det flere hundre entusiaster som fortsatt holder liv i disse bilene, som er i ferd med å bli kuriositeter.

163 Rolls Royce

Rolls Royce har av naturlige årsaker aldri vært noen bestselger her i landet. Men faktisk finnes det 163 stykker rundt omkring i norske garasjer. Det betyr at Rolls Royce-klubben har potensiale for å bli langt større enn Bentley-klubben. Ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken finnes det i hvert fall bare 99 Bentleyer her i landet.

44 Autobianchi

Men hvis målet er å være "eksklusiv", er verken Rolls Royce eller Bentley merker å satse på. Da bør du heller gå til anskaffelse av en Autobianchi. Med kun 44 stykker på norske skilt, er det relativt liten fare for at du skal møte en annen Autobianchi når du er ute på søndagsturen.

4 Hino

Eller hva med en Korando, som det kun finnes 18 stykker av med norske skilt? Hvis du skal være helt sikker på å havne i eksklusivt selskap, bør du imidlertid satse på en Hino personbil. Hvis da noen av de fire Hino-eierne er villige til å selge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer