De største nyhetene fra Genève

Her finner du en samling av alle våre artikler om nyhetene som presenteres på bilutstillingen i Genève.

Publisert
Sist oppdatert

De siste sakene fra messen - se oversikt lenger nede i saken

Genève-utstillingen er en kjent og kjær begivenhet for alle bilinteresserte. Vårens viktigste bilmesse inneholder som regel masse spennende nyheter og konsepter. Og ettersom fornyelsestakten bare øker hos produsentene, blir det stadig mer nytt.

At vi er inne i en slags teknologisk brytningsfase med mange alternative drivkilder, gjør utstillingen enda mer interessant. Som på de fleste andre messer de siste to årene, er miljø- og klimaaspektet svært viktig.

Miljøfokus

Det vil du også se på listen under over alle nyhetene vi har dekket. Noen av de viktigste bilene som kan nevnes i denne sammenhengen er konseptene Volkswagen Golf og BMW X5 i dieselhybridversjoner. Men også småbiler som Toyota IQ og Fiat 500 Aria er interessante.

Sjekk hva bilen din er verdt

For moro skyld

I den andre enden av skalaen finner vi fartsmonstre og luksusdyr som Rolls-Royce Phantom Coupe, Mercedes SL og Koenigsegg CCXR Edition. Men også blant de kraftigere doningene har klimafokuset begynt å gjøre seg gjeldende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer