De viktigste nyhetene i 2012

Nytt år betyr nye biler. Her er noen av godbitene for året som kommer.

Volvo V60 D6 Plug-in Hybrid
Volvo V60 D6 Plug-in Hybrid Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år kommer det en lang rekke større og mindre nyheter fra bilprodusentene, og oppdateringstakten er rask. Her har vi samlet sammen noen av de større nyhetene som til nå er kjent. Vi har gjort et utvalg, og derfor er ikke alle produsenter og enkeltmodeller omtalt. Vi har konsentrert oss om de bilene som blir tilgjengelig på det norske markedet i løpet av 2012.

Audi og BMW

Allerede i februar lander den oppgraderte versjonen av Audi A4 her. Neppe helt tilfeldig, for Audi må nemlig møte konkurransen fra en helt ny generasjon BMW 3-serie. Vi har allerede fastslått at det er en imponerende bil, og en tøff nøtt for Audi, BMW og Mercedes. 3-serie kommer med en lang rekke motorer, og i likhet med A4 kommer den i februar.

Andre nyheter fra Audi i 2012 er A1 Sportback, A1 Quattro og A6 Hybrid. Kanskje får vi også se en ny A3. BMW stiller i tillegg til 3-serie også med 6-serie Gran Coupe på startstreken.

Citroën og Ford

Citroën DS5 har vi allerede prøvekjørt, men det er først i mai at den kommer til Norge. Design er denne bilens viktigste våpen, og det blir spennende å se om den overbeviser også norske bilkjøpere. En bil som nok er et litt sikrere kort salgsmessig er nye Ford Kuga. Bilen er allerede vist i amerikansk utgave, men det er lite som skiller den fra den europeiske utgaven som debuterer på Genève-utstillingen i mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer