Deilige Detroit-kabrioleter

Nordmenns interesse for kabrioleter er stor, og må inneholde et element av selvpining.

Publisert
Sist oppdatert

Av de tre vi presenterer i denne billedspesialen er to klare for produksjon, og en av dem kan dukke opp i Norge. Allerede til våren dukker Chrysler Crossfire kabriolet opp hos amerikanske forhandlere, og det er å håpe at den kommer til Europa relativt raskt.

Chrysler Crossfire Roadster

En 3,2-liters V6 som leverer 215 hestekrefter skal utfordre dekkene plassert på 19-tommers felger. Litt uvanlig er den bakhjulsdrevne bilen satt opp med mindre felger foran der vi finner 18-tommere. Valget står mellom en sekstrinns manuell girkasse og femtrinns automatkasse. Kupeutgaven som allerede er i Norge koster rundt 600.000 kroner.

Bildene av Chrysler Crossfire Roadster finner du her.

Pontiac Solstice

Soltstice er litt lengre unna produksjon, ikke før høsten 2005 er bilene ventet i amerikanske bilbutikker. Pontiacen er utstyrt med en 2,4-liter på 170 hestekrefter, og med størrelse og vekt som en Maxda MX-5 bør det bli en morsom bil. Det er lite sannsynlig at bilen kommer til Norge hvis ikke General Motors bestemmer seg for å levere bilen med et annet merke i grillen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer