Deilige Detroit-kabrioleter

Nordmenns interesse for kabrioleter er stor, og må inneholde et element av selvpining.

Publisert
Sist oppdatert
Deilige Detroit-kabrioleter
Deilige Detroit-kabrioleter
Deilige Detroit-kabrioleter


Av de tre vi presenterer i denne billedspesialen er to klare for produksjon, og en av dem kan dukke opp i Norge. Allerede til våren dukker Chrysler Crossfire kabriolet opp hos amerikanske forhandlere, og det er å håpe at den kommer til Europa relativt raskt.

Chrysler Crossfire Roadster

En 3,2-liters V6 som leverer 215 hestekrefter skal utfordre dekkene plassert på 19-tommers felger. Litt uvanlig er den bakhjulsdrevne bilen satt opp med mindre felger foran der vi finner 18-tommere. Valget står mellom en sekstrinns manuell girkasse og femtrinns automatkasse. Kupeutgaven som allerede er i Norge koster rundt 600.000 kroner.

Bildene av Chrysler Crossfire Roadster finner du her.

Pontiac Solstice

Soltstice er litt lengre unna produksjon, ikke før høsten 2005 er bilene ventet i amerikanske bilbutikker. Pontiacen er utstyrt med en 2,4-liter på 170 hestekrefter, og med størrelse og vekt som en Maxda MX-5 bør det bli en morsom bil. Det er lite sannsynlig at bilen kommer til Norge hvis ikke General Motors bestemmer seg for å levere bilen med et annet merke i grillen.

Bildene av Pontiac Solstice finner du her.

Ford Shelby Cobra

I kjølvannet av utviklingen av GT 40 dukker en superrask Ford-roadster med den nostalgiske betegnelsen Shelby Cobra opp. En V10-motor på 6,4 liter gir konseptbilen 605 hestekrefter å rutte med, og selv om det ikke sies noe om produksjon er det jo lov å håpe.

Bildene av Ford Shelby Cobra finner du her.

  • Her finner du flere billedspesialer


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer