Den amerikanske drømmen - anno 2001

Bayliner har allerede suksess med sine Capri-båter. Hvorfor har de da tatt seg bryet med å forandre konseptet? Vel, slik har trolig amerikanerne også tenkt: Forandringene er ikke revolusjonerende.

For 20 år siden sjøsatte Bayliner en båt som skulle bli litt av en salgssuksess. Capri selger fortsatt, og nå er amerikanerne klare til å lansere en helt ny generasjon. 2001-generasjonen av Capri-båtene består av 15 nye båter fra 16 til drøye 23 fot, både bowridere og daycruiser.

Nytt navn

Ved første øyekast er det navnet på de nye Capri-båtene som vekker mest oppmerksomhet. Kjennere av den amerikanske flåten vil stusse på at modellnavnet ikke lenger består av fire, men av tre siffer. Det heter ikke lenger Capri 2150, heretter heter det Capri 215.

- Helt nytt

Men man gjør ikke en minimal endring i navnet, for deretter å slå seg på brystet over å ha lansert en ny generasjon. Heller ikke Bayliner:

- De nye Capri-båtene har fått et helt nytt utsende fra innsiden og ut, skryter amerikanerne.

Og forandringene er da visselig mer gjennomgripende enn en gjespende endring av navnet. Særlig tre ting skal vi legge merke til:

Med Capri lanserer også Bayliner en ny skrogdesign. APS III er navnet, og etter sigende skal det sørge for både bedre stabilitet og mer effektivitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer