Den beste småbilen for 100.000

Småbilene er populære på bruktmarkedet, og har et svært lavt verditap både pprosentvis og i kroner og øre. Vi har tatt en titt på hva som finnes på markedet, og kårer de 5 beste småbilene i prisklassen rundt 100.000 kroner.

Den beste småbilen for 100.000
Publisert

Franske og italienske biler er grovt undervurdert som bruktbiler, og ser man på prisklassen rundt 100.000 kroner finner vi uansett de nyeste modellene som er best sammenskrudd og mest pålitelige. Planlegger du å beholde bilen i flere år, er det heller ingen vits i å bekymre seg over at verditapet er noe høyere enn på de mest ettertrakdede modellene - i kroner og øre utgjør ikke verditapet så mye likevel.

Skal du bare ha bilen et års tid eller to, vil det være mest gunstig å kjøpe en av de mer populære modellen som Polo, Fiesta (ny modell) og Corsa.

Selv om du kanskje ikke er helt enig i vår rangering av bilene, gir listen uansett en god indikasjon på prisnivået på de 10 mest populære småbilene på markedet!

Prisene er hentet fra Norske Bruktbilpriser, men vi understreker at listen nedenfor er DinSides redaksjonelle vurdering av prisene. Listene tar utgangspunkt i gjennomsnittlig forhandlerforlangende, slik at en del av bilene bør være gjenstand for 5 - 10 prosent pruting i forhold tilprisene vi har oppgit her. Prisene er dessuten basert på gjennomsnittlig kjørelengde på 10.000 kilometer pr. år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer