Den dagen bilen forsvant

KOMMENTAR: Hvor var skiltene den dagen bilen ble borte?

Se, Trafikketaten har tatt seg bryet med å sette opp TO forbudsskilt! Foto: Stine Okkelmo
Se, Trafikketaten har tatt seg bryet med å sette opp TO forbudsskilt! Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OK - først en advarsel: Dette er en ganske personlig kommentar. Men hold ut, det er ikke bare for å sutre på egne vegne vi publiserer dette!

Da jeg kom hjem fra jobb en vakker dag i mars, var bilen min borte. Forsvunnet som dugg for solen, fra gromplassen jeg hadde vært så heldig å finne rett utenfor inngangen til leiligheten min, i en sidegate midt på Majorstua i Oslo.

Noen hadde stjålet bilen min! Kunne det være tilfelle at en tjuvradd hadde tatt seg bryet med å stjele min lille, unnselige Toyota Yaris Verso? Den var jo ikke akkurat det største gliset i gata, for å si det sånn.

Jeg skal ikke utbrodere rundt turen jeg tok opp til politistasjonen for å få den meldt stjålet, ei heller nevne alle telefonene politibetjenten tok for å forsikre seg om at den ikke var tauet vekk. Men etter å ha sittet der en time, og fylt ut skjemaet helt ferdig, kommer betjenten på et siste nummer han skal ringe. Og ganske riktig.

Bilen min hadde blitt tauet bort.

Jeg ble først glad for at den ikke var stjålet, men den gleden varte kort da jeg skjønte at å få den tilbake ville koste meg 2.740 kroner. Jeg kunne banne på at jeg ikke hadde sett snurten av et forbudsskilt da jeg hadde parkert bilen i gaten kvelden før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer