Den ladbare BMW X5 xDrive40e er en avgiftsvinner!

Vi forventet en god pris på BMWs ladbare X5. Det fikk vi også.

ET LOKK TIL: Ladeport på forskjermen sladrer om at dette er den ladbare versjonen av BMW X5. Litt over 800.000 kroner for den gedigne SUV-en med 313 hestekrefter må sies å være riktig gunstig.  Foto: BMW
ET LOKK TIL: Ladeport på forskjermen sladrer om at dette er den ladbare versjonen av BMW X5. Litt over 800.000 kroner for den gedigne SUV-en med 313 hestekrefter må sies å være riktig gunstig. Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars kunne vi annonsere den andre serieproduserte ladbare hybrid fra BMW (etter sportsbilen i8): BMW X5 xDrive40e. Nå er også norske priser klare, og importøren sier seg overbevist om at de vil glede mange.

- Siden bildene av X5 xDrive40e ble sluppet i mars har vi opplevd stor interesse i markedet, og det er derfor ekstra hyggelig å kunne lansere modellen til en meget konkurransedyktig pris, sier Christian Gottschalk, markeds- og kommunikasjonsdirektør i BMW Norge.

Avgiftsvinner

BMW X5 xDrive40e vil starte på 810.000 kroner. Og det er ingen tvil om at dette, takket være «avgifts-gaven» fra staten, er mye for pengene.

Til sammenligning koster en BMW X5 xDrive35i, med 306 hestekrefter, fra 1.021.000 kroner. Vi snakker altså om en «rabatt »på over 200.000.

At prisen offentliggjøres nå betyr at de som bestiller bilen fra og med i dag vil få bilen til den prisen. Hva prisbildet eventuelt blir fra 1. januar 2016 etter eventuelle avgiftsjusteringer, er det ikke godt å vite. X5 xDrive40e lanseres i markedet i november.

Rent bortsett fra den norske situasjonen, er det hyggelig for bilprodusenter å kunne vise til gode forbrukstall og særlig lave CO2-verdier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer