Den mest irriterende passasjeren

Jada, slekta er verst.

DEN MEST IRRITERENDE PASSASJEREN: Partneren er den passasjeren flest sjåfører irriterer seg over, og ferien er den tiden på året vi irriterer oss mest. Foto: Colourbox.com
DEN MEST IRRITERENDE PASSASJEREN: Partneren er den passasjeren flest sjåfører irriterer seg over, og ferien er den tiden på året vi irriterer oss mest. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foruten fulle folk, er slekta de verste passasjerene en sjåfør kan ha.

Dette kommer fram i en undersøkelse gjennomført av Respons Analyse, på vegne av Continental Dekk. 900.000 nordmenn har svart.

At fulle folk er særdeles uønskede medreisende, er noe vi kjenner igjen også fra flytrafikken: fulle folk er ifølge DinSide-leserne de verste medpassasjerene de kan ha på fly, fulgt av bråkende babyer og de som lukter vondt.

Partneren er klart verst

I de aller fleste tilfeller er det valgfritt om du vil ha med en full person i bilen eller ikke, men det kan selvsagt være tilfeller hvor de fulle er ekvivalent med den nest verste gruppen passasjerer: slekta.

Ifølge den ferske undersøkelsen fra Respons Analyse, er partneren den klart mest irriterende passasjeren, tett fulgt av unger, mødre og svigermor.

60 prosent av kvinnene opplever menn som de mest irriterense passasjerene, og 60 prosent av mennene opplever kvinner som de mest irriterende passasjerene.

Hva mener du? Stem i avstemmingsobjektet til høyre.

Vi irriterer oss mest i ferien

Ferien er den tiden på året da sjåfører er mest lettirriterte, de lar seg lettere bli irritert enn ellers i året. Ifølge undersøkelsen, sier 20 prosent av sjåførene at de lar seg lettere irritere i feriene, sammenliknet med i hverdagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer