BMW i Vision Dynamics

Den nye elbilen fra BMW

Elektrisk Gran Coupe med 600 kilometer rekkevidde vises nå på bilutstillingen i Frankfurt.

AVDUKET: Her poserer BMWs toppsjef Harald Krüger foran konseptbilen BMW i Vision Dynamics. Den forteller noe om en kommende elbil fra den tyske premiumprodusenten.
AVDUKET: Her poserer BMWs toppsjef Harald Krüger foran konseptbilen BMW i Vision Dynamics. Den forteller noe om en kommende elbil fra den tyske premiumprodusenten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets bilutstilling i Frankfurt startet i går kveld for pressen og i dag er første hele pressedag. På hjemmebane stråler tyskerne med oppsiktsvekkende fremtidskonsepter og mer nøkterne nyheter. BMW er intet unntak og i tidens ånd er det elektrisk som gjelder når de viser sin i Vision Dynamics.

Helt nylig annonserte de fornyelse av i3 og en ny i3S-versjon, og tidligere har de, med den ladbare sportsbilen i8, vist at konseptbiler kunne bli realisert ganske raskt. BMW i Vision Dynamics er nok derfor ikke bare en ren showbil, men gir en pekepinn om hva den bayerske produsenten faktisk kommer til å lansere i fremtiden. Som vi skrev for noen dager siden skal bilen som nå er avduket ikke være på markedet før i 2021 - om fire år.

Viser hva som skal komme

Den er allikevel mer konseptpreget enn de to sportslige modellene de nylig har vist - Neste generasjon Z4, som vi omtalte for litt siden, og den kommende 8-serien, som skal gjøre spektakulært comeback i 2018.

At i Vision Dynamics skal vise vei mot fremtiden understrekes av pressemeldingen BMW sender ut angående bilen. Omtalen av konseptbilen er imidlertid ualminnelig vag i formen, med svært generelle betraktninger rundt design og visjoner for fremtiden. Men noen spesifikasjoner har vi da fått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer