Lansering: Ny Audi A8

Den nye super-Audien tenker selv

Audi har vist fram sitt nye premium-flaggskip i Barcelona.

FLAGGSKIPET: Med Dinside tilstede, ble Audis nye premium-flaggskip, A8, lansert i Barcelona i dag. Foto: Fred Magne Skillebæk
FLAGGSKIPET: Med Dinside tilstede, ble Audis nye premium-flaggskip, A8, lansert i Barcelona i dag. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- A8 er en spydspiss for hele merkevaren vår. Teknologien og designet setter standarden for bransjen, samtidig som denne modellen gir en imponerende forsmak på retningen for våre øvrige modeller, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Audi i Norge i en pressemelding tirsdag.

I går ble det kjent at mer enn 1.000 biler fra Audi blir tilbakekalt i Norge.

Men i dag fikk Audi A8 sin verdens-premiere i Barcelona. Fjerde generasjon av tyskernes flaggskip-modell skal blant annet peke ut kursen videre for merkets designspråk.

Fjernet knappene

Denne bilen er nemlig den nye Audi-designeren Marc Lichtes aller første prosjekt. Det er likevel ingen store revolusjoner å se i eksteriøret.

- Det er veldig lite modig. Han har stort sett fulgt det tradisjonelle designet til de tidligere Audi-modellene, sier Dinsides Fred Magne Skillebæk, som er tilstede under lanseringen i Barcelona.

- I fronten er den helt lik de siste modellene, som Q5. På A8 har Lichte imidlertid senket skulderlinja litt (hjulhus foran og bak). Og så har han innført en LED-lystripe til baklyktene, over hele bilens bredde, fortsetter Skillebæk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer