Byton M-Byte på CES 2019

Den nyvinnende elbilen klar for produksjon

Byton fosser frem og viser frem produksjonsmodellen av M-Byte, elbilen som er fullstappet med teknologi. Mange nordmenn står allerede på liste for å skaffe en.

BYTON M-BYTE: Fremtidsbilen Byton M-Byte har intet mindre enn fem skjermer. To av dem ser du her. Foto: John Locjer/AP.
BYTON M-BYTE: Fremtidsbilen Byton M-Byte har intet mindre enn fem skjermer. To av dem ser du her. Foto: John Locjer/AP. Vis mer
Publisert

De har til gode å lansere et produkt på markedet, men allikevel er det stor interesse for hva den kinesiske bilprodusenten Byton jobber med.

Vi har tidligere tatt en kikk på elbilen M-Byte, og under teknologimessen CES i Las Vegas gir den kinesiske produsenten, som har hyret inn mange toppfolk fra europeisk bilindustri, en ny titt på produksjonsutgaven.

85 prosent lik konseptbilen

Som det ble lovet da konseptbilen ble vist i fjor sommer, har det ikke skjedd store forandringer fra sist gang Byton viste frem M-Byte.

Elbilen har fremdeles en gigantisk skjerm på 48 tommer (140 cm), som dekker dashbordet og viser all informasjon man kan tenke seg.

Ikke distrahere føreren

Elbilprodusenten forklarer at skjermen er utviklet og testet for å ikke virke forstyrrende for sjåføren, og den justerer lysstyrken automatisk etter solforholdene for å hindre distraksjon.

Skjermen er for øvrig ikke berøringsfølsom, men den kan blant annet styres via en åttetommers skjerm som er plassert i midtkonsollen.

Dette er faktisk første gang at Byton viser frem denne skjermen. I tillegg har M-Byte en tredje monitor på syv tommer som er integrert i rattet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer