Test: Audi RS6 Performance

Den råeste familie­bilen vi har kjørt

Noen mener det enkleste er best. At man kan leve et godt liv uten luksus eller fråtsing i unødvendige materialistiske eiendeler. Audi RS6 beviser at det motsatte bare er så fryktelig mye morsommere.

MORSOM: Audi RS6 Performance er en bil vi blir glade av å kjøre. Foto: Jamieson Pothecary
MORSOM: Audi RS6 Performance er en bil vi blir glade av å kjøre. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du kjøpe deg et par nye joggesko finnes det Nikes på pallesalg hos Coop Obs til 450 spenn. De fungerer nok helt fint til det meste, og er sikkert et røverkjøp. Men det finnes også joggesko på Nike Concept Store til det tredobbelte. Funksjonaliteten er i prinsippet det samme, bare at disse er stiligere, lettere og mer eksklusive.

Sistnevnte kjøper vi gjerne. Kall det jåleri eller hva du vil. Det gir oss mer glede, å eie noe litt grommere enn vanlig og noe som ikke alle har. «Hva slags type Nike er det?» Det spørsmålet alene er verdt 1.000 kroner i prisen. Anerkjennelse på at vi eier noe de ikke helt vet hva er. Uansett, differansen er ikke det som avgjør om vi må bli med i luksusfellen eller ikke.

Hva har det med en Audi RS6 å gjøre? Vel. I «verdens rikeste land» finnes det de som ser på prisforskjell på en A6 2,0 TDI og en RS6, på samme måte som vi ser prisforskjellen mellom tilsynelatende to helt like par sko. En million kroner ekstra, liksom? Forrige uke kjøpte vi ei klokke som kostet mer ...

Balansert

Herlig, når det kjedelige snakket om penger er lagt til side, kan vi konsentrere oss om det viktigste – bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer