Den store finalen

Så er det farvel til Genève for i år - med nok et fyrverkeri av nyheter.

Publisert
Sist oppdatert

Etter to pressedager åpnet utstillingen for publikum torsdag 6. mars.

Årets siste bildespesial fra Genève er også den mest omfangsrike. Vi ble selv overrasket over at det var så mange av de nye modellene vi ikke hadde rukket å få med i de to foregående reportasjene. Deriblant finner vi storslagne kreasjoner som Pininfarina Sintesi.

Heftig og traust

Men vi finner også el-bilen fra Mitsubishi - som veier litt opp for den lite rene, men temmelig heftige, Lancer Evo X. Relativt trauste nye Subaru Forester kommer nok til å selge mer enn Alfa 8C Spider - men omsider ble det mulig å fotografere den også. Nyheter som Ford Fiesta, snertne Mazda 2 med tre dører og den endelige versjonen av Volvo XC 60 er også med. Nyt bildene i vårt fotoalbum!

Billige biler

Interessant er også innsatsen som gjøres for at flere mennesker skal råd til å kjøpe bil. Dette kan selvfølgelig ses på som lite egnet til å gjøre miljøsatsingen helt troverdig, men hvorfor skal bilkjøring være et privilegium for folk i de rike industrilandene?

Nye billige biler gjør at mange fler vil kunne komme til å skaffe en. Vi snakker (selvsagt) ikke om Norge, men i verdensmålestokk. Den mest spektakulære lanseringen, som vi har omtalt tidligere, er Tata Nano.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer