Test: BMW X7 xDrive 30d

Den ultimate SUV-en

Vi har flere superlativer på lager om BMWs største bil noensinne.

STOR PLUGG: SUV er nåtidens limousine, og endelig har BMW en sværing i markedet. Praktisk er den også. Foto: Jamieson Pothecary
STOR PLUGG: SUV er nåtidens limousine, og endelig har BMW en sværing i markedet. Praktisk er den også. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bilmerket fra Bayern har tatt fram den største ølen, den største tubaen og de største Lederhosene. Man er egentlig helt utenfor komfortsonen, men de største markedene vil ha svære biler og svære griller. Derfor har de laget denne; BMWs største personbil noensinne.

Luksus ruller lett på tunga når du ser X7. Luksus er så mangt, men som oftest handler det om å bli sett, uansett. Penger er ikke alltid forent med smak, så store søyler foran huset, de største gullkjedene og de største bilene, kan være en måte å kompensere for noe annet.

Hovedmarkedet for slike biler er steder der «big is beatiful». Det vil i hovedsak si USA, der de aller rikeste kjører rammebygde lastebiler med Cadillac-logo og verdens største forkrommede plastgrill - eller Asia, som har en fetisj for strekte biler, uansett størrelse.

Det er først og fremst disse man konkurrerer mot, selv om det ser ut som de tyske har en egen intern «min er større enn din»-lek for øyeblikket.

For når BMW lanserer en X7, som var større enn Mercedes-Benz GLS, svarer Mercedes selvfølgelig med en enda større GLS. 7,7 cm lenger, for å være helt nøyaktig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer