Denne banker Rolls, Ferrari og Porsche

Hvordan da, spør du kanskje?

Denne banker Rolls, Ferrari og Porsche
Publisert
Sist oppdatert

Jo, denne bilen, en 1964-modell Lincoln Continental (Den berømte klassikeren designet av Elwood Engel), har en hemmelighet.

Under panseret skjuler den nemlig en kraftpakke på hele 733 hestekrefter (723 bhp). Dermed slår den både Rolls, Ferrari og Porsche - samt det meste annet - på maks effekt. Når det gjelder rundetider på en bane stiller selvsagt saken seg temmelig annerledes...

Auksjoneres bort

Bilen var nylig ute til salg på auksjonsnettstedet eBay og siste bud var 30.000 dollar den 28. august, noe som innebar at selgerens skjulte minimumspris ikke ble møtt. Den svære doningen er en meget individuell versjon av luksusbilen fra Ford-konsernet og eieren hevder å ha kostet på den 120.000 dollar eller bortimot 750.000 kroner.

Luftdempere

Det er i hovedsak Walker Autoworks som har gjort jobben. Bilen er strøken og lakkert i dyprød metallisert farge, såkalt Cherry Black. Interiøret er trukket i hvitt skinn (California Custom), til en sum av cirka 50.000 kroner. Videre har vognen luftdempere (Air Ride Technologies), med mulighet for å heve eller senke bilen etter ønske og hjulene har dimensjonene 270/60-15 bak og 225/70-15 foran.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer