På Finn.no

Denne «jukse-annonsen» er mest sett

Denne annonsen for en brukt Koenigsegg er den mest sette på Finn i år. Målet er ikke å få solgt bilen. Målet er å skaffe bilfirmaet gratis reklame.

BIL TIL 15 MILLIONER: Det er bygget bare et fåtall av Koenigsegg CCXR. Prisen på 15 millioner er det du må ut med for en slik bil, men denne som står til salgs i Oslo er egentlig ikke til salgs.
BIL TIL 15 MILLIONER: Det er bygget bare et fåtall av Koenigsegg CCXR. Prisen på 15 millioner er det du må ut med for en slik bil, men denne som står til salgs i Oslo er egentlig ikke til salgs. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I underkant av 500 000 personer har vært inne og sett på annonsen for denne åtte år gamle superbilen Koenigsegg CCXR. Den er kjørt 46 000 kilometer, tilhører eieren av bilforhandleren Medhus i Oslo og står til salgs for 15 millioner kroner. Det er bygget bare 18 eksemplarer av denne bilen i verden, og prisen er det du må betale for en slik bil også i USA.

Bil til 15 millioner

Målet med annonsen på Finn er imidlertid ikke å få solgt bilen, innrømmer salgsleder i firmaet Carl Fredrick Wennersten. Hvis det da ikke tilfeldigvis skulle dukke opp en kjøper som vil by godt over 15 millioner kroner.

- For et lite firma som vårt gir en slik annonse svært mange liker-klikk og er veldig god reklame. Og dette får vi for bare 300 kroner på Finn. Dette er en bil som kostet rundt åtte millioner kroner ny og som bare vil fortsette å stige i verdi. Jeg regner med at sjefen ikke kommer til å selge bilen, dersom det ikke skulle komme noen som tilbyr godt over den summen som bilen ligger ute for, sier Wennersten til Dinside.

VW mest solgt

De mest solgte bilmerkene på finn første halvår i år er imidlertid i helt andre prisklasser. Mest populær er Volkswagen, fulgt av Nissan og BMW. Volkswagen Golf og Passat er de mest populære modellene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer