Sikkerhet for under 700 kroner

Denne passer på bilen for deg

Kina-dings kan forhindre tyveri og hærverk.

SKJULT: Legg GPS-sporeren på et passende sted, slik at ikke potensielle tyver oppdager den. (FOTO: JAMIESON POTHECARY)
SKJULT: Legg GPS-sporeren på et passende sted, slik at ikke potensielle tyver oppdager den. (FOTO: JAMIESON POTHECARY) Vis mer
Publisert

GPS-sporing har blitt vanlig på en rekke produkter. Du kan finne mobilen via Find My iPhone eller Android Device Manager.

Enkelte nye biler har sporingsteknologi innebygd, men dette er ifølge Dinsides motor-redaksjon ikke hverdagskost.

Det finnes også en rekke Bluetooth-baserte sporingsenheter, men disse har svært kort rekkevidde og vil dermed ikke fungere med transportmidler.

Det du trenger er en dings som er koblet både til mobilnettet og til GPS-satellittsystemet. På denne måten får du beskjed med én gang noen prøver å ta sykkelen eller bilen din. Samtidig får du full oversikt over hvor kjøretøyet ditt befinner seg, uansett hvor du selv er.

Finnes i norske butikker

Både Sporingspartner, Spyshop, Spybike og Tryggere Liv og flere andre norske nettbutikker har sporingsutstyr for bil, båt og sykkel. Men dette er produkter som koster litt.

Lavest prismessig ligger Biltema, som har et produkt til like under tusenlappen. Men denne er ikke oppladbar, og er dermed avhengig av konstant å være koblet til strøm eller bilbatteri.

Ofte er det billigere å handle fra utlandet. Hos det kinesiske selskapet LHYK Communication Technology fant vi LK209A. Denne fikk vi tak i via ebay, men den finnes også i den kinesiske eksportbutikken Aliexpress og en rekke andre steder på nettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer