Her er nye Skoda Karoq

Denne vil bli ny storselger i Norge

Nå står Skoda godt rustet til å bli en virkelig storselger i Norge - med nye Karoq utfordrer de populære SUV-er som Nissan Qashqai og Suzuki Vitara

VIKTIG: Skoda selger bra av sine tre største modeller om dagen. De har stor tro på at også denne vil vil bite godt fra seg i markedet for kompakte SUVer. 
VIKTIG: Skoda selger bra av sine tre største modeller om dagen. De har stor tro på at også denne vil vil bite godt fra seg i markedet for kompakte SUVer.  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livet smiler til Skoda om dagen. Octavia selger bra og de fikk et ytterligere løft med den imponerende, nyeste generasjon Superb.

Da den splitter nye, store SUV-en Kodiaq ble lansert for to måneder siden, skjøt bestillingene i været, og det later ikke til at det er snakk om såkalt kannibalisme heller (at en modell i hovedsak selger på bekostning av en annen).

Og nå lanseres altså en potensiell storselger i kompaktsuv-segmentet.

Skoda vil vi skal glemme Yeti. De virker flaue over den litt rare men helt ålreite lille SUVen. Den produserte de omtrent 100.000 av årlig. Nå skal det bli andre boller.

Dagens linjaldesign er så stram og nøytral at den ikke støter noen, men med markerte buler rundt skjermene har den antydning til frekke former dersom du setter på de største hjulene, noe man hadde gjort på utstillingsbilene.

Vil overta for Volvo

Skoda har en årrekke uttalt at de skal fylle plassen som Volvo har hatt som en klasseløs og praktisk familiebil, en rolle som er enklere å fylle nå som Volvo oppfattes som et mer luksuriøst alternativ i dag. Og når du ser på Superb og Octavia, har de en design som faktisk har mange trekk med konsernsøster Audi. Det går i skarpe karosserilinjer og baklykter som har mange likhetstrekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer