Design, interiør og priser

Ved hjelp av relativt forsiktige grep har Ford sørget for at Mondeo ST220 skiller seg ut i mengden

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke så mye som skiller ST220 fra en ordinær Mondeo, men det er nok til at bilen har fått en egen identitet. Et stort luftinntak som matcher grillen er plassert under støtfangeren. Luftinntaket omkranses av to store utsparringer, der runde tåkelys er plassert.

I likhet med Focus ST170 er også Mondeo ST220 utstyrt med gassutladningslamper (xenon), noe som gir medvirker til å gi bilen et eksklusivt preg.

Standardutstyret omfatter også de store felgene, som måler 18 tommer og som er utrustet med fete dekk i lav profil. Sett bakfra er det ikke mye som avslører ST220, bortsett fra to kledelige eksosrør.

Recaro skinnseter

Heller ikke på interiørsiden er det foretatt drastiske endringer. Men det faktum at Recaro har fått i oppdrag å levere skinnsetene, sørger for at man aldri er i tvil om at man sitter i en eksklusiv Mondeo-utgave. Setene er svært komfortable, samtidig som de gir god sidestøtte. Innsiden av dørene er trukket i matchende skinn.

Vårt testeksemplar var utstyrt med røde seter. Hvis du synes dette er i overkant, så fortvil ikke. Fremtidige ST220-kunder kan velge mellom tre setefarver. ST220 kjennetegnes også med lys instrumentbakgrunn, men har ikke som Focus ST170 egne målere for oljetemperatur og -trykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer