Designbiler fra Cadillac

På onsdag kunne dere lese test av Cadillac CTS her på DinSide. Nå følger vi opp med flere designbiler fra Cadillac. Linjene ligner mye på CTS demonstrerer den nye designfilosofien til Cadillac.

Publisert
Sist oppdatert

Cadillac er godt kjent for sin Seville STS som ikke akkurat er noe stort studie i design. Heller ikke Escalade er kjent for å være en nytelse for øynene.

Nå skal det skje noe

Tidligere i år viste Cadillac en konseptbil med 1.000 hestekrefter fra en enorm V16-motor. Dette er en bil som skal fortelle verden at Cadillac kan og vil. Cadillac CTS 3.2 som vi kjørte tidligere denne uken ga mersmak, og derfor viser også frem noen flere modeller fra den samme designperioden som de delv kaller det.

SUV, Sport og roadster

Det er tre biler til som har de samme kantete linjene. Det er en stor SUV som heter SRX, roadsteren XLR og CTS V. SRX kommer med en 4,6-liters V8-motor med 320 hestekrefter, og skal kunne ta deg frem i skog og mark. For de som foretrekker veien kan roadsteren XLR være aktuell. Den kommer med den samme motoren samt en mindre V6-er med 260 hestekrefter. Ståltak som åpner og lukker seg elektrisk er standardutstyr.

CTS med skikkelig trøkk får du i modellen CTS V. Den har en 5,7 liters V8 motor med 400 hestekrefter hentet rett fra Corvette. Denne bilen ser enda råere ut enn en vanlig CTS og er også veldig kvikk. Cadillac lover selv 0 til 100 kilometer i timen på under fem sekunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer