TEST: Mercedes-Benz 200 Cabriolet

Det best cab-kjøpet?

Mercedes-Benz 200 Cabriolet har maksimal komfort og høy «se på meg»-faktor.

POSH: Mercedes har virkelig fått dreisen på designen. Lille C-klasse Cabriolet oser luksus og besitter svært høy komfort. Foto: Rune M. Nesheim
POSH: Mercedes har virkelig fått dreisen på designen. Lille C-klasse Cabriolet oser luksus og besitter svært høy komfort. Foto: Rune M. Nesheim Vis mer
Publisert

Det er knapt et vindpust fra omgivelsene. Her lukter det skinn, blomstring, gress og kumøkk i skjønn forening. Vi hører fuglekvitter, folkesnakk og gresshopper. Man flyter bekymringsløst i solskinnet gjennom norsk natur på Airmatic luftfjæring, silkemyk automat og lydløs firesylindret toliter.

Fra Burmester-anlegget bak gjennomhullede aluminiumsgitter, strømmer det ut deilige toner. Vi sitter dypt i myke helelektriske stoler i Porcelain skinn og er skjermet for vær og vind.

Materialvalget går i skinn, aluminium og svart eik. Det er lite plast å se. Kan livet bli bedre? Ikke mye.

Frister mer enn noen sinne

Spørsmålet man stiller seg, mens man nyter den under de beste forhold er; kan en kabriolet være en helårsbil? Absolutt. Les test av verstingene C43 og C63 cabriolet her.

Vi sitter takløst i Mercedes-Benz C200 4Matic Automat. Prisen på 566.000 kroner bør ikke skremme noen. Man får tross alt en toliter på 184 hester, automat og firehjulstrekk.

Dessuten er det veldig mange som elsker utseendet, både med stofftaket oppe og nede. Den kan til forveksling ligne en S-klasse cabriolet, og med riktig farge på skinn og dekor, ser den ut som en million kroner. Sjekk hvordan Mercedes ser for seg en Maybach-utgave.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer