Det er ikke så nøye hva du har i garasjen ...

... når det er dette andre ser!

Og her et eksempel på hvordan dette kan se ut ... Foto: Produsenten
Og her et eksempel på hvordan dette kan se ut ... Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet noen sider om fototapet og spennende veggdekor for boligen. Men dette er første gang vi har sett denne løsningen. Dekor som gjør garasjeporten din til en opplevelse!

Les også: Alt du kan bruke garasjen til

Kan du bruke den?

Garasje-plakatene fra Style-your-garage er laget for flate vippeporter. De kan forsåvidt tilpasses andre former for garasjeporter, men det vil kreve mye av montøren (les: deg). Leddporter egner de seg ikke for.

Plakaten kommer med selvklebende borrelås-fester for umiddelbar montering. Produsenten anslår monteringstiden til 15-30 minutter. Det er best å være flere enn en på den jobben.

Plakaten skjæres til når du mottar den, slik at den passer best mulig til porten din. Standardstørrelse er 2,1 m x 2,45 m.

Plakatene selges til priser fra 169 euro (1.390 kroner). Leverandøren sender til Norge, kostnad fra 19 euro (156 kroner). I tillegg kommer toll og moms.

Merk at DinSide ikke har bestilt eller prøvd varene. Vi noterer oss at noen av produktbildene viser at dette langt fra fremstår så naturtro i alle lysforhold, og på alle typer garasjer. Men ta en kikk, og vurder selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.