- Det klikker for meg!

KOMMENTAR: - Hei du som ikke blinker ut av rundkjøringen og kjører i sneglefart i venstrefila. Du gjør meg til en farlig sjåfør.

MANN UTEN HATT: Iblant føler jeg meg som en bitter fyr, og det stemmer nok. Men det er sjelden uten grunn ...  Foto: NTB SCANPIX
MANN UTEN HATT: Iblant føler jeg meg som en bitter fyr, og det stemmer nok. Men det er sjelden uten grunn ... Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du tenkt på hvor mye tid en kunne spart på å slippe å vente på to- tre biler ekstra i hver rundkjøring? Og hvor mye bedre flyt det kunne blitt om alle var «på» når lyset skiftet til grønt?

Les også: Her får syklistene forkjørsrett

Plasser deg riktig, gi gass og bruk blinklys

Utenfor kontoret på Hasle har det dukket opp en stor rundkjøring med fem inn- og utkjørsler.

Dette byr tydeligvis på utfordringer for svært mange, så mange faktisk - at jeg dessverre har mistet troen på folks evne til å kjøre i rundkjøring.

Her trenger en ikke glane lenge før en stakkar blir stående – litt passivt – i det ene feltet og vente på et ledig øyeblikk til å smyge seg ut i tornadoen av bilister som stresser videre. Her kjenner kanskje mange seg igjen?

For ingenting er mer irriterende enn å miste en mulighet til å kjøre framover, bare fordi en slapp jævel ikke bruker blinklyset på vei ut av rundkjøringen.

Kan vi ikke alle spille på lag for å komme oss raskest mulig hjem i stedet?

Våkn opp, så unngår vi farlige situasjoner

Det er mange inntrykk og observasjoner man rekker gjøre seg av andre bilister når en sitter i kø, enten i egen bil eller på bussen i kollektivfeltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer