Det viktigste fra Genève 2013

Torsdag 7. mars åpner verdens beste bilmesse for publikum. Vi vet veldig mye på forhånd - bare se!

Genève er en eneste stor bilfest. Her viser Volkswagen-konsernet frem en nyhet i forbindelse med Group Night som fant sted om kvelden 4. mars. Giugiaro Parcour, heter kreasjonen. Foto: Per Ervland
Genève er en eneste stor bilfest. Her viser Volkswagen-konsernet frem en nyhet i forbindelse med Group Night som fant sted om kvelden 4. mars. Giugiaro Parcour, heter kreasjonen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NB: Saken oppdateres fortløpende!

Verdens største? Nei. Verdens mest besøkte? Nei. Men for oss, og for de av våre lesere som har en reell og bred interesse for bil, er den verdens beste.

Her finner du våre saker om årets viktigste biler.

VW-arroganse

Vi snakker selvsagt om bilutstillingen i Genève, eller Salon International de l'Auto, også kjent som Geneva Motor Show - kjært barn har mange navn. I år ventes det stort vårslipp av nyheter og først ute er som vanlig Europas dominerende bilprodusent - Volkswagen-konsernet.

Ikke nok med at Golf 7 nettopp er blitt kåret til årets bil i Europa, konsernet varter opp med en rekke attraktive produkter i alle prisleier og markedssegmenter.

Dermed "tyvstartet" de, som vanlig, med et stort konsern-show, kvelden før første pressedag. Der ble blant annet den nye Golf stasjonsvogn vist frem, likeledes Skoda Octavia stasjonsvogn og Audi RS6 Avant. Bentley, Porsche, Lamborghini og Bugatti vartet opp med sitt nyeste og Giugiaro viste frem sin spektakulære Parcour (se vårt hovedbilde).

En ren maktdemonstrasjon fra Volkswagen-konsernets side, med andre ord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer