Detroit kaller

The Motor City er ikke død, og det kommer fortsatt biler derfra. Spennende biler. Bare spør Eminem.

Foto: Chrysler
Foto: Chrysler Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar var hele bilbransjens øyne rettet mot Detroit. Det samme var våre. Detroit -The Motor City - avholdt bilmesse, og da følger man med. Etter messen hadde vi en oppsummerende artikkel som fortalte om alle nyhetene derfra. I tillegg fortalte vi litt av byens historie, historien om byens storhetstid som bilens mekka. Historien om alle artistene som hadde sitt utspring fra Detroit. Historien om Motown Records, og Henry Fords hjemsted.

Les vår artikkel fra Detroit Motor Show

Vi fortalte også historien om glamouren som forsvant, om artistenes flukt, og om bilene som ikke lenger var øverst på ønskelistene. Detroit stod for fall, og fabrikker ble lagt i grus. Folket mistet jobbene, og alt virket håpløst.

Men den oppvoksende generasjonen vil ikke la seg knekke. Livet er verdt å leve, og det skal leves i Detroit. Så, en måned senere dukker det opp en video på YouTube. Den kan nærmest ses som et tilsvar på våre spørsmål. Men det kanskje mest spennende med videoen er at det er de første levende bildene av nye Chrysler 200C, og at budskapet ikke er forkynt av hvem som helst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer