Top Gear sesong 27

Dette er de nye programlederne

Nå satser BBC og Top Gear helbritisk igjen!

TRE BRITER: Én komiker, én cricketspiller og én motorjournalist er besetningen når Top Gears 27. sesong kommer på en TV nær deg i august. Video: BBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Matt LeBlanc aka Joey Tribbiani kastet inn håndkleet etter bare tre sesonger i BBCs suksess-serie Top Gear. Dermed er det igjen tid for å tenke nytt. I seriens 27. (!) sesong rykker de tilbake til start - med tre briter bak rattet.

GIKK TIL KONKURRENT: Etter at Jeremy Clarkson (t.h) fikk sparken fra Top Gear etter sesong 22, tok han med seg Richard Hammond (fra venstre) og James May til Amazon Prime og showet «The Grand Tour». Foto: AFP PHOTO / STEFAN HEUNIS
GIKK TIL KONKURRENT: Etter at Jeremy Clarkson (t.h) fikk sparken fra Top Gear etter sesong 22, tok han med seg Richard Hammond (fra venstre) og James May til Amazon Prime og showet «The Grand Tour». Foto: AFP PHOTO / STEFAN HEUNIS Vis mer

Dermed går de tilbake til susksessoppskriften fra den gangen de ansatte James May, Richard Hammond og Jeremy Clarkson. Suksesstrioen forlot som kjent Top Gear etter den 22. sesongen.

Det er nå den mindre kjente Paddy McGuinnes (45) og Freddie Flintoff (41) som har blitt presentert som de nye kompanjongene til rutinerte Chris Harris. Premieren på det nye showet er satt til 28. august klokka 22.30, på BBC Brit.

TOPP GEAR-TEAM: Paddy McGuinnes og Freddie Flintoff skal lage den 27. sesongen av Top Gear, sammen med Chris Harris. Foto: BBC
TOPP GEAR-TEAM: Paddy McGuinnes og Freddie Flintoff skal lage den 27. sesongen av Top Gear, sammen med Chris Harris. Foto: BBC Vis mer

Nye entusiaster

Komiker og TV-programleder Paddy McGuinness blir den direkte erstatteren til den tidligere Friends-stjerna Matt LeBlanc, og han får nok et stort ansvar for å holde humorfaktoren høy.

LeBlanc gav seg på grunn av familiære årsaker, da det for amerikaneren ble mye reising i forbindelse med det britiske bilshowet.

For britene er Paddy McGuinnes kjent fra blant annet datingshow, TV-innsamlinger, Rory and Paddy's Great British Adventure og Sport Relief. Han har også frontet bilprogrammet Start in Their Cars.

Freddie Flintoff er på sin side en anerkjent cricketspiller, med 591 kamper for England, som la opp for andre og foreløpig siste gang i 2015. Han er også kjent for å ha deltatt i ulike realityprogrammer i Storbritannia.

Både McGuinnes og Flintoff er bilentusiaster, som har vokst opp med Top Gear på skjermen. Og nå har BBC altså sluppet den første smakebiten på deres debutsesong. Du kan se teaseren øverst i denne artikkelen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer