Top Gear sesong 27

Dette er de nye programlederne

Nå satser BBC og Top Gear helbritisk igjen!

TRE BRITER: Én komiker, én cricketspiller og én motorjournalist er besetningen når Top Gears 27. sesong kommer på en TV nær deg i august. Video: BBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Matt LeBlanc aka Joey Tribbiani kastet inn håndkleet etter bare tre sesonger i BBCs suksess-serie Top Gear. Dermed er det igjen tid for å tenke nytt. I seriens 27. (!) sesong rykker de tilbake til start - med tre briter bak rattet.

Dermed går de tilbake til susksessoppskriften fra den gangen de ansatte James May, Richard Hammond og Jeremy Clarkson. Suksesstrioen forlot som kjent Top Gear etter den 22. sesongen.

Det er nå den mindre kjente Paddy McGuinnes (45) og Freddie Flintoff (41) som har blitt presentert som de nye kompanjongene til rutinerte Chris Harris. Premieren på det nye showet er satt til 28. august klokka 22.30, på BBC Brit.

Nye entusiaster

Komiker og TV-programleder Paddy McGuinness blir den direkte erstatteren til den tidligere Friends-stjerna Matt LeBlanc, og han får nok et stort ansvar for å holde humorfaktoren høy.

LeBlanc gav seg på grunn av familiære årsaker, da det for amerikaneren ble mye reising i forbindelse med det britiske bilshowet.

For britene er Paddy McGuinnes kjent fra blant annet datingshow, TV-innsamlinger, Rory and Paddy's Great British Adventure og Sport Relief. Han har også frontet bilprogrammet Start in Their Cars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer