Jula 2019

Dette er de verste bulkedagene

Fredag og mandag før jul forventes det ekstremt mange bulkinger. Men du kan enkelt unngå det!

KAN BLI DYRT: Slike skader blir det mange av i desember - spesielt rett før jul - viser statistikken. Foto: Gjensidige
KAN BLI DYRT: Slike skader blir det mange av i desember - spesielt rett før jul - viser statistikken. Foto: Gjensidige Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene før jul merker forsikringsselskapene en betydelig økning i antall bil- og trafikkskader. Forsikringsselskapene er alltid nøye med å advare om å være spesielt forsiktig i disse dager, som potensielt kan bli meget dyre for dem - og naturligvis veldig kjedelig for alle som er direkte involvert.

Alle ønsker seg noe fint til jul. En kostbar bulk fra en handlevogn eller en dult i siden fra nabobilen står derimot langt nede på ønskelisten. Og ikke alle er like ærlige. Som vi har skrevet om tidligere: åtte av ti stikker av uten å legge igjen beskjed.

Lenger ned i saken får du de enkle tipsene for å unngå julebulker, samt oversikten over hvilke dager som statistisk er verst.

Bulkemåned

Ifølge kommunikasjonssjef Arne Voll i Gjensidige er risikoen for å bulke stor i perioden fram mot jul. Det er dermed ikke bare snakk om bulkedager, men heller en bulkemåned, i desember.

- Ja, hver eneste dag. Det er likevel i dagene rett før jul at adrenalinet koker og stressfaktoren virkelig slår inn, og at det lett går galt, forklarte han til Dinside, da temaet var oppe før jul i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer