Ekstrautstyr til bil

Dette er ekstra-utstyret vi elsker

Navigasjon, parkeringsassistent, head-up display, adaptiv cruisekontroll og muligheter for tilkobling på telefon. Moderne biler har mye innhold som frister.

LUKSUS: Massasje og nedfellbare seter gjør moderne biler ekstra komfortable. Men mye av det nye ekstrautstyret er både kjekkere og viktigere enn dette. Foto: Jamieson Pothecary
LUKSUS: Massasje og nedfellbare seter gjør moderne biler ekstra komfortable. Men mye av det nye ekstrautstyret er både kjekkere og viktigere enn dette. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert

Det er mye med nye biler som gir oss vann i munnen. Vi snakker ikke bare om hestekrefter og flott design.

For nå er moderne teknologi fra folks stuer endelig kommet inn i bilene også.

Det er på tide - og meget positivt - i en bransje som lenge ikke ville bytte ut kassettspilleren med CD.

Og som seniorrådgiver Anders G. Hovde i Kantar TNS sier: Nordmenn liker å være i forkant når det kommer til ny teknologi.

Her er Dinsides liste over ekstrautstyret som frister mest i moderne biler.

8. Massasje

Ok. Det vil aldri bli som å gå til en ordentlig massør. Men å få litt bilsete-massasje på en sliten rygg, kan likevel gjøre dagen vår mye bedre.

Vi nyter det. Det gjorde i alle fall sjefen vår, administrerende direktør Dag Sørsdal i Aller Media, da han fikk teste luksusbilen Lexus LS 500.

7. Navigasjon/GPS

Det begynner å bli noen år siden første generasjon bil-GPS gjorde sitt inntog. I starten var de navigasjonen liten og med dårlig grafikk. I dag kommer bilnavigasjon ofte på store og høyoppløselige skjermer. Deilig!

Da er det en fryd å ha kjørt seg bort. For med disse GPS-ene finner du tilbake til deg selv. Ja, dere forstår ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer