Dette er neste Audi A4

Noe forsinket er nå en flunkende ny Audi A4 på full fart mot endelig ferdigstillelse.

UTE PÅ VIFT: Bare lett forkledd er nye A4 her et lett bytte for våre spionfotografer. Men er fotografene blitt lurt av spøkefugler? Dreier det seg egentlig om den allerede eksisterende modellene? Nei - forskjellene er synlige nok for kjennere og de skarpere linjene i designen er tydelige i frontpartiet. Foto: AUTOMEDIA
UTE PÅ VIFT: Bare lett forkledd er nye A4 her et lett bytte for våre spionfotografer. Men er fotografene blitt lurt av spøkefugler? Dreier det seg egentlig om den allerede eksisterende modellene? Nei - forskjellene er synlige nok for kjennere og de skarpere linjene i designen er tydelige i frontpartiet. Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våre spionfotografer kom tidligere i år Audi litt i forkjøpet med troverdige, om enn datagenererte, bilder av helt nye A4 (generasjon B9), slik den, ifølge Automedia, vil se ut.

Det er ingen hemmelighet at Audi ikke har tenkt å revolusjonere designen med det første - tross en unektelig fornyelse som vi kunne berette om her for en tid tilbake. Nylig en kveld kom Automedia også over sedanversjonen med svært lite forkledning, og fikk tatt bildene vi ser her.

Ved første øyekast ser den ut til å være svært lik forgjengeren, men vi aner en noe skarpere linjeføring i tråd med Audis nylig lett oppdaterte designfilosofi.

Sjekk den ut nærmere her, på nye Audi TT.

Noe utsatt

Det var egentlig meningen at nye A4 allerede skulle være klar, men grunnet noen endringer i design i siste øyeblikk ble ferdigstillelsen utsatt.

Det er nå planlagt lansering av modellen i løpet av året. Informasjonssjef hos Audi i Norge, Marius Tegneby bekrefter at bilen skal vises i sommer og at den skal være i Norge i løpet av høsten. Denne gangen vil stasjonsvognen - A4 Avant - komme relativt kort tid etter sedanen, etterfulgt på et noe senere tidspunkt av A4 Allroad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer