Dette er nye Ford Mondeo

Nye Ford Mondeo er nå prøvekjørt.

Dette er nye Ford Mondeo
Publisert
Sist oppdatert

Ford Mondeo kom på markedet med brask og bram i 1993 som arvtaker etter en overmoden Sierra. Siden den gang er det lansert fire generasjoner, den siste i 2007. Nå er det igjen duket for en ny Mondeo, sier Ford. En oppgradering sier vi.

2011-utgaven av Mondeo har fått oppgraderinger både utvendig og innvendig. I tillegg har den fått en lengre liste med tilbehør og mulig utstyr, samt noen nye alternativer å fylle motorrommet med. Likevel vil vi si det er drøyt å kalle bilen en ny Mondeo. Velkommen til en moderat ansiktsløftning.

Volvo V70 er en av salgsvinnerne

Små detaljer, små utslag

Utvendig er det snakk om oppgraderinger som gjør at Mondeo følger designspråket på de nylig lanserte S-Max og Galaxy. Et mer forsterket kinetic design gir bilen et sterkere særpreg. Det dreier seg om en større trapesformet grill, og LED-kjørelys i fronten. For å gå ned i de mindre detaljer er det kommet en forkrommet list rundt grillen, samt en list som deler øvre del av grillen i to. Når man legger sammen flere små detaljer som dette, så er det faktisk en forskjell på 2010- og 2011-modellen. Hvorvidt den ene ser noe nyere ut enn den andre kan diskuteres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer