Norges dyreste bobil til salgs

Dette får du for 5,9 mill.

Sentralstøvsuger, egen bilgarasje og stor opphøyd dobbeltseng. Det er noe av det du får på kjøpet hvis du velger den dyreste bobilen på markedet akkurat nå.

SER UT SOM 5,9 MILLIONER? Den dyreste bobilen på Finn.no er bygd på en lastebil fra Mercedes-Benz, men viser seg å være meget luksuriøs. Foto: Forhandleren
SER UT SOM 5,9 MILLIONER? Den dyreste bobilen på Finn.no er bygd på en lastebil fra Mercedes-Benz, men viser seg å være meget luksuriøs. Foto: Forhandleren Vis mer
Publisert

Som Dinside har skrevet noen meter om allerede er det bobilboom i Norge - for n-te året på rad. I sommer er det imidlertid enda mer spesielt, da coronaviruset (som vi har skrevet enda flere meter om) gjør at de aller fleste tar ferien hjemme i Norge.

Dermed er det også mange nordmenn som kommer til å ha - eller allerede er på - sin aller første bobilferie i år, en ferieform som kan vise seg å ha enda mer å tilby enn de fleste er klar over. Særlig hvis du selger huset og bilen, tar opp et skyhøyt lån og blar opp 5,9 millioner kroner for et nytt mobilt luksusliv ...

– Enorm luksus

Vi har nemlig sett litt nærmere på hva som finnes av eksklusive bobiler der ute. Og på Finn.no koster nå den dyreste og heftigste av dem alle nesten seks millioner kroner. Den heter Morelo Palace Liner 99 GSB Trend, og er bygget på rammen fra en Mercedes lastebil.

Med egenvekt på 8,5 tonn krever den førerkort klasse C, og til tross for innebygget dieselaggregat, hydrauliske støttebein og dobbel aircondition kan den minne mer om en leilighet enn en lastebil.

– Luksusfølelsen er voldsom, men det er også en rekke praktiske løsninger, som at du kan ta med deg den lille bilen i bagasjerommet eller at du har bad og kjøleskap av nærmest full størrelse, sier daglig leder Camilla Erichsen hos Stamsaas Fritid, som er firmaet bak annonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer