Mercedes-Benz E-klasse All Terrain:

Dette koster Mercedes-tøffingen

For første gang lanserer Mercedes i år en konkurrent til Audis A6 Allroad. Nå er de norske prisene offisielle.

RØFFERE: Fortsatt luksuriøs, men kledd for å bevege seg i villmarken - det er filosofien bak Mercedes' E-klasse All Terrain. Med den ganske nye dieselmotoren på 194 hestekrefter koster den fra 705.000 kroner med firehjulsdrift, automat og assistansesystemer. Foto: Mercedes-Benz
RØFFERE: Fortsatt luksuriøs, men kledd for å bevege seg i villmarken - det er filosofien bak Mercedes' E-klasse All Terrain. Med den ganske nye dieselmotoren på 194 hestekrefter koster den fra 705.000 kroner med firehjulsdrift, automat og assistansesystemer. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen måneder siden kunne vi for første gang prøvekjøre E-Klasse All-Terrain, bilen som er Mercedes-Benz’ svar på Audis suksessrike A6 Allroad. Mens Audi helt siden 1999 har vært på markedet med en slik høyreist og noe røffere-versjon av sin premium-stasjonsvogn, er dette første gang Mercedes prøver seg på noe slikt. Trenden brer om seg, for også Volvo skal lansere noe tilsvarende, en V90 Cross Country, basert på merkets nyeste modell.

Det vi ennå ikke visste var hvor mye E-klasse All Terrain skulle koste, men nå får den endelig norske priser.

Lange lister

Med omfattende standardutstyr er prisen fra 705.000 kroner. På samme tid åpnes salget på «normale» E 220 d og E 200 stasjonsvogn i kombinasjon med 4Matic firehjulsdrift, med priser fra 640.000 kroner.

- Helt siden E-Klasse All-Terrain ble vist frem på Paris Motor Show i september har våre forhandlere hatt stor pågang av kunder som ønsker å bestille bilen, usett og uten pris. Listene er allerede lange og vi forventer et nytt rush når vi endelig kan presentere de norske prisene og åpne for offisiell bestilling. Når vi samtidig introduserer 4Matic kompromissløs firehjulsdrift på E 220 d og E 200 stasjonsvogn blir det positivt hektisk å være forhandler av Mercedes-Benz i Norge, sier Kjetil Myhre, direktør Mercedes-Benz personbil i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer