Dette koster nye VW Touran

Fornyede Touran koster fra rett under 300.000 til rett over 400.000 kroner.

Foto: Knut Moberg
Foto: Knut Moberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Volkswagen Touran trekker på årene - den ble lansert i 2003 - men lever fortsatt i beste velgående. Det akter den å fortsette med en god stund til.

Vi har kjørt den

Det er nemlig en ganske kraftig oppdatering som ble denne populære fleksibilen til del i forbindelse med den andre ansiktsløftningen, som ble presentert i Leipzig i april. Vi prøvekjørte den i juni. (Her kan du lese om vårt førsteinntrykk av fornyede VW Touran - en stor overraskelse). Den kjennetegnes ved strammere linjeføring, fornyet interiør og modernisert motorisering.

Også som Cross

Touran kommer i tre utstyrsversjoner, Comfortline, Highline og Cross. Cross-modellen har en egenartet utførelse og kommer senere i høst. Vi kommer om kort tid med mer om Touran Cross.

Standard

Comfortline-modellene er utstyrt med Radio/ CD-spiller med 8 høyttalere og DAB digitalt radiomottak, mørke ruter, høydejusterbart førersete, klappbord og lommer på forseteryggene, fartsholder og 16’’ lettmetallfelger. På Highline finner man i tillegg automatisk klimaanlegg, adaptive bi-xenon frontlykter med diodebaserte kjørelys, parkeringssensor bak, skinntrukket multifunksjonsratt, liten fargenavigasjon og sportsseter foran samt setetrekk i stoff og alcantara.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer