Dette kostet 660 kroner

Da Laila Sætre parkerte utenfor butikken i Sandefjord, trodde hun alt var i orden. Da hun kom ut igjen lå det en saftig parkeringsbot under vindusviskeren.

FÅ KAN DENNE REGELEN: Selv om det nesten ikke er biler på parkeringsplassen, må du parkerer innenfor ditt felt for å unngå å få en parkeringsbot. Foto: Riverty Norway
FÅ KAN DENNE REGELEN: Selv om det nesten ikke er biler på parkeringsplassen, må du parkerer innenfor ditt felt for å unngå å få en parkeringsbot. Foto: Riverty Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det koster dyrt å parkere på feil side av oppmerkingen til parkeringsplassen, er det mange som ikke er klar over. Men slik er reglene. Bilen skal stå innenfor det oppmerkede feltet, selv om det er lite biler på parkeringa og ingen biler ved siden av.

Det var denne tabben Laila Sætre fra Sandefjord gjorde.

På plassen ved siden av henne sto det en stor bil som hadde parkert veldig nærme hennes plass. For at det ikke skulle bli altfor trangt for de som eide denne bilen å få opp dørene, parkerte Laila bilen sin litt lenger til venstre enn vanlig.

- Der stod det ingen annen bil og det var dessuten mange ledige plasser på parkeringen. Det er ingen parkeringsautomat eller slike ting på denne plassen, så det var ikke i mine tanker at det var mulig å få bot her, sier Sætre til DinSide.

Det var Sandefjords Blad som først omtalte saken.

Skulle bare hjelpe

Det hun ikke var klar over var at to av hjulene på bilen hennes da kom noen centimeter over streken til parkeringsplassen ved siden av. Dermed vanket det en bot på 660 kroner for feilparkering.

Nå ønsker hun å advare andre mot å gjøre den samme feilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.