Åpner snart for bestilling av elbilen VW I.D.

- Dette skal bli Norges mest solgte bil neste år

VWs salgsdirektør Juergen Stackmann har fått beskjed fra den norske importøren om at 10.000 kunder trolig vil forhåndsbestille elbilen I.D.

ÅPNER FOR BESTILLING: – Det nærmer seg at vi har klar en reservasjonsløsning for I.D., sier Harald Eibak, som er sjef for VW i Norge. Foto: Rune Korsvoll
ÅPNER FOR BESTILLING: – Det nærmer seg at vi har klar en reservasjonsløsning for I.D., sier Harald Eibak, som er sjef for VW i Norge. Foto: Rune Korsvoll Vis mer
Publisert

- Jeg vet at han har sagt det, men siden vi ennå ikke har åpnet for bestilling kan jeg ikke bekrefte dette antallet. Jeg kjenner imidlertid igjen tallet fra de ambisjonene vi har for bilen, forteller VW-sjefen Harald Eibak til Dinside.

- Vi får beskjed fra våre forhandlere om at interessen for I.D. er massiv, i hele Norge, og at 11.000 mennesker allerede har satt seg på liste for å få fortløpende informasjon om bilen. Målet er at dette skal bli Norges mest solgte bil neste år, sier legger han til.

Eibak ønsker imidlertid ikke å si nøyaktig når forhåndssalget åpnes.

Åpner for reservasjon

- Det begynner å nærme seg at vi får på plass en reservasjons-løsning. I stedet for å la folk bestille bil år i forveien, uten å vite noen detaljer om den, har vi valgt å vente til vi kan være mer konkrete på hva de kan forvente seg. Det jeg kan si er at det kommer informasjon om reservasjon ganske snart og at det vil skje i løpet av første tertial, fortsetter Eibak.

Han har tro på at kundene skal slippe å vente lenge på bil, selv om det er mange som reserverer.

Prisen over 300.000?

- Vi har hatt en god kontakt med fabrikken på dette. De vet hvor stor interessen er her i landet, og VW kommer til å produsere et stort antall biler til Norge i 2020. Vi tror dermed vi skal kunne klare å lever de bilene som kunde ønsker relativt raskt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer