Dieselpris klar på CR-V

Honda CR-V har solgt godt med kun bensinmotor tilgjengelig. Prisen på den nye dieselversjonen gjør at bensinmotoren fortsatt vil være den mest solgte.

Publisert
Sist oppdatert

For mens konkurrenter som Nissan X-trail og Toyota RAV4 starter i overkant av 350.000 kroner for sine dieselversjoner kommer billigste CR-V med dieselmotor til å begynne på 409.000 kroner. Det er riktignok snakk om en velutstyrt ES-utgave, men likevel er prisforskjellen ganske stor.

Spennende motor

2,2-literen som kommer i CR-V er spennende, det er Hondas første egenutviklede dieselmotor. Honda har alltid lagt mye prestisje i motorutvikling. Motoren yter 140 hestekrefter ved 4.000 o/min og leverer 340 Nm. En morsom detalj er at bilen leveres med et klimaanlegg som kan reverseres og dermed fungerer som en varmepumpe. Dermed er problemet med lite overskuddsvarme fra motoren løst på en enklere måte enn ved montering av tilleggsvarmer.

CR-V i-CDTi introduseres i Norge i slutten av mars.

 • Mer om siste versjon av CR-V
 • Fleksibilen FR-V

  Honda kommer på det norske markedet en spesiell fleksibil der forseteraden har plass til tre passasjerer. I første omgang dukker denne bilen opp med en 1,7-liters bensinmotor på 125 hestekrefter. Med utstyrsnivå Comfort er prisen satt til 288.000 kroner.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.