Diger familiebil fra 433.000

Volkswagens nye store syvseter er priset og straks klar for det norske markedet.

Sharan har plass til voksne også på tredje seterad
Sharan har plass til voksne også på tredje seterad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sharan i helt ny utgave er nå endelig på vei til de norske forhandlerne. Den forrige utgaven er ikke uvanlig her i Norge, men det er 15 år siden den kom og det var på høy tid med en ny versjon.

Sharan er storebroren til den kanskje mer kjente Touran. Sharan er imidlertid betydelig større og de bakerste to setene er brukbare også for voksne personer.

Les vår prøvekjøring av nye Sharan her.

Utgavene

Sharan kommer i første omgang med to motorer til Norge, 2.0 TDI med henholdsvis 140 og 170 hestekrefter. Førstnevnte begynner altså på 433.000 kroner med utstyrsnivået Trendline. Comfortline begynner på 440.000 kroner og Highline på 461.000. De to sistnevnte kan leveres med dobbelkløtsjkassen DSG.

Den dyreste varianten er 2.0 TDI med 170 hestekrefter og DSG. Den begynner på 496.000 kroner med Comfortline utstyrsnivå.

Syv seter er standard på alle utgaver.

Til sammenligning hadde den gamle utgaven av Sharan med en 1,9-liter dieselmotor på 115 hester en startpris på 425.000 kroner.

Firehjulsdrift

Neste år kommer det også en tredje rimeligere effektversjon med 115 hestekrefter. På den andre siden blir firehjulsdrift også tilgjengelig, til 140-hesteren. Prisene på disse er ikke klare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer