Din neste småbil? Her er Nissan Sway!

Nissan har skjønt at markant design selger. Det går tydelig frem av denne dristige småbilen.

STØMLINJET: Bilens «ansikt» kan minne om et slangehode. Helheten skal gi et inntrykk av hvordan den neste småbilen fra Nissan kan se ut.  Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK
STØMLINJET: Bilens «ansikt» kan minne om et slangehode. Helheten skal gi et inntrykk av hvordan den neste småbilen fra Nissan kan se ut. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dristig er nøkkelordet når det gjelder denne bilen. Nissan viser her nok en gang at de har et nærmest schizofrent forhold til bildesign.

For unnskyld oss, men noe mer dørgende kjedelig enn dagens småbil fra merket, Nissan Micra, skal man vel lete lenge etter. (Selv om det ble bedre etter facelift). Samtidig viser de moderne og friske takter både med Qashqai og X-Trail.

Så er det lillebroren til disse igjen - crossoveren Juke. Den er oppsiktsvekkende i en høyst kontroversiell design som ingen har våget å etterligne.

I Genève viser nå Nissan spenstige takter igjen med konseptbilen Sway.

Europa i fokus

Ifølge den japanske bilprodusenten, skal den vise hvordan en fremtidig generasjon kompakte Nissan-modeller kan se ut hvis selskapets nye designstrategi ble benyttet på en europeisk småbil. Dette er en konseptbil bygget spesielt for det europeiske markedet.

Med sine skarpe linjer, markante front og et enkelt interiør som skal være inspirert av den tøffe IDx-showbilen som ble lansert under bilutstillingen i Tokyo 2013, sammen med dristig bruk av farger, viser konseptet en ganske så vågal design.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer